Herrar Division 1 Mellersta Svealand:

Onyx IBK - Nacka Wallensta
Lördag 20 Sep Kl 16:00, Rosvalla Sporthall

Annons:

Supporter

Supporterklubben Onyx Pirates

Kontaktperson (just nu)
Patrik Nilsson, maila till patrik.nilsson@onyxinnebandy.se om du är intresserad eller har frågor.

Syfte
Att tillsammans i grupp aktivt arbeta för en härlig stämning på läktaren i samband med att Onyx spelar innebandy, och i första hand på hemmaplan. Det finns även tankar om att arrangera bussresor till intressanta bortamatcher. Trummor och ramsor skall vara en självklarhet.

Uppträdandekod
Att vara en sann supporter innebär ansvar mot övrig publik, spelare, domare, motståndare, sponsorer, media och alla i Onyx direkta närhet. Vi uppträder glatt, korrekt och med glimten i ögat. Häckleri och hån av alla former är något som vi tar avstånd ifrån. Inom supporterföreningen har vi givetvis nolltolerans för alkohol i samband & direkt anslutning till matcharrangemang oavsett om det är på hemma- eller bortaplan.

Organisationen
Supporterklubben kommer att drivas som en separat förening utan juridiska kopplingar till Onyx IBK. Styrelsen för Onyx IBK är positiva till detta initiativ och kommer att erbjuda förmåner och speciella villkor för supporterklubben så länge som man följer sin uppträdandekod.

Ett bildandemöte för föreningen kommer inom kort att föreslås till Sporthallen Nyköping.
Där kommer en styrelse & föreningens stadgar kommer att fastställas. Dessutom kommer villkor, målsättningar, *)åldersgränser mm för verksamheten att sättas.

*) yngsta ålder är tillsvidare 13 år fyllda.

Uteslutning
Styrelsen för supporterklubben har rätten att varna men även om det bedöms nödvändigt utesluta en person som inte följer den överenskomna uppträdandekoden. Vid en eventuell uteslutning betalas inga medlemsavgifter tillbaka. Anledning till uteslutande och återkallande av medlemskort kan även vara i fall då någon nyttjat medlemskapet för att få subventionerad entré men väljer att inte delta i det gemensamma ”arbetet” på läktaren.

Förslag för medlemsavgifter för supporter
För säsongen 2010-2011 kommer medlemsavgiften vara 400kr för vuxen & 200kr för ungdom 13-17 år. I avgiften ingår en för säsongen unik ”supportertröja” som kommer så snart som möjligt. Självklart har man fri entré till alla hemmamatcher som Onyx arrangerar under säsongen 2010-2011. Men på de Allsvenska matcherna så ”jobbar” vi i klacken.

Bindande
Alla medlemmar kommer att få underteckna villkoren för att vara medlem samtidigt som man erlägger den överenskomna avgiften. Innan dessa 2 viktiga punkter är uppfyllda är man inte att betraktas som officiell ”supporter” i den nya föreningen.